-
2 adet orta boy yeşil kabak
-
2 su bardağı ıspanak
-
1 adet kapya biber
-
1 adet havuç
-
1 adet patates
-
1 adet soğan
-
2 yemek kaşığı sıvıyağ
-
1 tatlı kaşığı tereyağı (tercihe bağlı)
-
4-5 su bardağı su
-
Biraz tuz, pul biber, karabiber, tatlı toz biber,…
Bir tencereye sıvıyağı koyun. Soğanı doğrayıp sıvıyağ ile kavurun.
Üzerine küçük küçük doğradığınız patatesi de ekleyip biraz daha kavurun.
Kalan sebzeleri de doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 4-5 su bardağı su ekleyin. Pişene kadar kaynatın.
Piştikten sonra ocağın altını kapatın. Tuz, baharatlar ve tereyağını ekleyip karıştırın.
Blenderdan çekip tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.